Újszerű tonhal feldolgozási ötlet a Tonhalas kréker. Mikor gondban vagyunk, hogy milyen borkorcsolyát, sörkorcsolyát kínáljuk a kártyapartihoz, meccsnézéshez, beszélgetéshez vegyünk elő egy tonhalkonzervet és a kamrában mindig megtalálható krékert! Az olajos tonhal igazán jól fel tudja szívni a gyomorban túltengő alkoholt. A vaj gondoskodik róla, hogy a ruszli ne áztassa el a krékert. Pillanatok alatt… Tovább »
Tonhalas kréker
Újszerű tonhal feldolgozási ötlet a Tonhalas kréker. Mikor gondban vagyunk, hogy milyen borkorcsolyát, sörkorcsolyát kínáljuk a kártyapartihoz, meccsnézéshez, beszélgetéshez vegyünk elő egy tonhalkonzervet és a kamrában mindig megtalálható krékert! Az olajos tonhal igazán jól fel tudja szívni a gyomorban túltengő alkoholt. A vaj gondoskodik róla, hogy a ruszli ne áztassa el a krékert. Pillanatok alatt… Tovább »

Sokszor gondban vagyunk, hogy milyen borkorcsolyát, sörkorcsolyát kínáljuk a kártyapartihoz, meccsnézéshez, beszélgetéshez. A hagymás-ecetes pácolt hal (ruszli) aztán igazán jó feltét. A vaj gondoskodik róla, hogy a ruszli ne áztassa el a krékert. Ne sajnáld róla az ecetes hagymát! Gyorsan elkészül és garantáltan jókat lehet rá inni. Hozzávalók: Kréker (például: Wolf gold Fischl), vaj, ruszli…