A direkt erre a célra készített tatárból, vagy éppen a másnapra megmaradt tatárból néhány perc alatt kiváló snack ételt, tatárgolyókat készíthetsz. Alapanyaga a Magyaros tatár. Ugyanúgy kiválóan lehet rá inni, mint a pirítósra kent változatára.
Hozzávalók:
Kiflikarikák,
uborkakarikák.
Elkészítése:
A tatárból cseresznyeméretű golyókat formálok és egy – egy kiflikarikával, valamint uborkakarikával fogvájóra tűzöm. A sorrend: kifli-tatárgolyó- uborka. Egy nyárs – egy falat. Mellé sört kínálok.
Tálalási ötlet:
Tépett salátalevelekre, kis pirítós háromszögek társaságában is tálalhatom. Koktélparadicsomot, kápia íveket, lilahagyma karikákat is dobok rá.
Ha tetszett a recept, akkor látogass el Grocceni receptoldalára is a: http://www.grocceni.com
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: