A töltött tojás érdekes változata a Tatárral töltött tojás, melyet direkt erre a célra készített tatárból, vagy éppen a másnapra megmaradt tatárból készítünk. Nagyon gyorsan elkészülünk vele. Alapanyaga a Magyaros tatár. Erre is jókat lehet inni.
Hozzávalók:
Főtt tojások,
kápia paprika.
Elkészítése:
A tojásokat kettévágom, kiszedem belőle a sárgáját (ezt másra használom fel) és a féltojásokba spricczsákkal beletöltöm a tatárt. A tetejét kápia paprika szeletekkel díszítem.
Okosságok:
- Igazán kicsi falatot kapunk, ha fürjtojással készítjük el.
- A megmaradt keménytojás-sárgákból készíthetünk Tojáskrémet, Majonézes tojássalátát, Tartármástást, stb.
Ha tetszett a recept, akkor látogass el Grocceni receptoldalára is a: http://www.grocceni.com
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: