Akár maradék sült, vagy grillezett halat is felhasználhatsz az alábbi dekoratív kanapéhoz. Ha szépen tálalod, akkor eteti magát és a hal sóssága miatt jókat lehet rá inni.
Hozzávalók:
Pirítós,
maradék sült, vagy grillezett hal,
puha vaj,
trappista sajt,
koktélparadicsom,
mentalevél.
Elkészítése:
A pirítósból kör alakú kanapékat szúrok ki, melyeket megkenek puha vajjal. A hozzávalókat falatnyi méretűre darabolom, majd egy fogvájóval, vagy koktélkarddal tűzöm őket az alapra a következő sorrendben: megvajazott kanapéalap – sajt, hült hal – mentalevél – félbevágott koktélparadicsom. Tálald szépen!
Ötlet:
Más hozzávalókkal, vagy díszítőelemekkel más világ.
Ha tetszett a recept, akkor látogass el Grocceni receptoldalára is a: http://www.grocceni.com